Löneservice särskilt anpassad för hem och boende

Rätt lön till rätt person i rätt tid

Effektiv och korrekt löneadministration

Vi på Omsorg24 Löneservice tar hand om hela lönearbetet och ser till att alla medarbetare får en korrekt lön samt ger dig allt underlag för bokföringen, så att du kan lägga tid på annat.

Specialistkunskap inom omsorg

Vår personal har lång erfarenhet av lönehantering inom omsorgsbranschen så att du kan känna dig trygg med att överlåta hela lönearbetet till oss på Omsorg24 Löneservice.

Allt du behöver i ett och samma system

Med Omsorg24 Löneservice tillsammans med Omsorg24 får du ett komplett verksamhetssystem för din verksamhet. Du slipper andra program och allt som har med personal, schemaläggning och lön sköts i Omsorg24.

Låt Omsorg24 sköta hela löneprocessen

Med Omsorg24 Löneservice sköter vi på Omsorg24 allt kring lönen för dig och dina anställda. Vi gör beräkning av personalens löner, ob, sjuklön, traktamenten och milersättningar. Vi tar fram beräkning för redovisning av skatter och sociala avgifter samt underlag för löneutbetalningar och skatteinbetalningar. När lönen är klar får ni en fil med alla uppgifter till er bokföring. Vi sköter helt enkelt allt, hela vägen tills lönebeskedet ligger i Kivra-brevlådan.

Anmäl intresse

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig för att berätta mer Omsorg24 löneservice.